Friday, January 4, 2013

Orang Malas Selalu Rugi

Assalamualaikum

>>rajin mengedit<<

Hari nie habis sudah paper ordinary differential equation..paper ke-3..nak taw tak kenapa tajuk macam tu..nie sume gara2 malas nak buat latihan banyak2..and u know, salah 1 soalan yang kuar final tadi, soalan yang tulip download as kami punye group assigment.. memang sebijik.. tu la..bila dah malas nak buat, diri sendiri la rugi..soalan tu dah ada depan mata.. just malas nak buat.. and of course..i feel so frustated.. tapi sume 2 dah terlambat..terlajak perahu boleh di undur..terlajak hantar kertas exam, dah  tak dapat betulkan apa yang patut dibetulkan..


nie haa soalan tu..yang bezanya 1000 tukar ngn 2000 and soalan nie dy bagi P ngn P-1000...patut la mase present ari tu Dr. Farah tanya, awak dapat mana soalan nie..sekali kuar final..frustnye...frustnye..kesudahannya tulip merapu meraban je jawab tadi..orang depan tulip siap mintak buku jawapan extra lagi..entah apa yang banyak sangat dia kira pun tulip xtaw..izzat..izzat..hebat nanang...

errmmm..barang yang lepas jangan dikenang..kelak diri merana..ok..focus for the next exam..statistics on monday..wish me luck..insyaAllah...



2 orang tengah buat karangan math:

Mustaqim Musa said... Reply

siot! xtau ada dalam asgmnet

Tulip Putih said... Reply

bukan la mus..asaimen yg cri sendri..yg kne prsent 2