Friday, October 14, 2011

Berkawan Biar Seribu

Assalamualaikum...

dalam dunia nie, seseorang amat memerlukan kawan dalam menjalani idup..kawan adalah segalanya..orang kata,berkawan  biar beribu,bercinta biar satu..berkawan lah ramai mana pun..tak dek orang nak larang...


kawan ade time kita susah & senang..kawan ketawa bersepah2..kawan menangis susah nk jumpa..tapi tak kesah la kan dapat kawan ketawa..at least ade kawan utk bergembira...ngan kawan kita boleh nk loyar buruk..gedik2..tapi bile ngan kapel korang buat gedik2,memang sumpah r orang menyampah..nak menunjuk sangat korang ade awek@pakwe..no need la beb..orang akan menyampah ngan korang..nak gedik2 kat mesej kan boleh..ape guna ade handphone kan..tak perlu nak publish kat dunia korang tgah in love..

kawan2 cakap tulip nie seorang yang berhati tabah..tabah celah mane pun tak taw la..maybe dengan kisah2 sadis tulip dalam bulan lepas,dorang tak pernah nampak tulip bersedih..nevermind..coz tulip dikurniakan Allah dengan sifat tak pandai menunjukkan masalah yang ada,..syukur alhamdulillah..tulip ada ramai kawan yang prihatin..di saat kesedihan, Allah hantar kawan2 yang dapat menenangkan diri ini...


like seriously,kawan2 memang sporting..rasenya better berkawan daripada bercinta yang banyak melukakan dari gembira..ada orang tak boleh idup kalau tak dek kapel..ok..lantak mereka..tapi jangan sesekali lupakan kawan korang...belum tentu kapel korang ada masa korang sedih...kawan la segala-galanya lam hidup tulip sekarang..tanpa dorang,sure tulip tak leh hidup bahagia..and yang penting,kawan2 tulip semua sporting..seronok..masalah besar dinosour pun boleh lupe cepat..hehehe

last but not least,pengakuan jujur dari tulip,i love all my fren either girls or boy...sori kalau ade buat korang kecik ati coz mulut i nie cam bongok ckit..sapa2 yang selalu terkena 'bongok' ngan tulip especially masa main badminton la kan..sori ye..papepun kawan2 tulip adalah yang terbaik..i love u all..^_^

4 orang tengah buat karangan math:

aiman fanboy k-pop said... Reply

kawan??hrrrmmm........
kawan yg main tikam belakng bukan kawan namanya..tapi,musuh dalam selimut.....^^

love I.,love u.,love me., said... Reply

tulip...
update blog lh

Asma Ahmad said... Reply

btoi2.. stgh org tuh, bla da cple.. member2 da lupa da.. pdhal knl mmber 2 dlu dr cple..

kajaharuna said... Reply

oleh sebab itu lah saya sayang kawan saya :)