Wednesday, October 5, 2011

Kenapa Aku Ponteng Kuliah Semalam??

Assalamualaikum

apecer bila baca tajuk..teruk kan tulip..hahaha..kalau nak taw,jom layan gamba kat bawah

first,tulip ke PWTC coz ade event pasal bisnes ape ntah..nama event tu SIFE(Student in Free Enterprise)..tulip bukan dak bisnes pun..tapi orang ajak..g jela kan..


then sampai sana dapat kupon makan..tulip just fikir dapat la makan buffet je kn..tup2 dapat voucher KFC, Pizza, RasaMas..rm20 seorang..errkkkk..perasaan???..sangat excited..fuyyo.!!!


then, hafiz si bf liya cakap malas nak masuk coz kami pun xbreakfast ape pun before datang tadi..so,kami g la cari makan..dah voucher sedap..terus la perut jadi lapar..yang kenyang pun jadi lapar..hahaha..

so,breakfast kami ke kfc..asal nak cari rasamas tu..tapi xjumpa pun kat suria KLCC tu..xtaw la kami yang xjumpa or memang tak dek..so,nie la breakfast kami..sume yang ade tu tulip bedal sorang2..hahaha

*google*

lepas makan, kami pusing2 suria klcc tu..memandangkan lambat lagi nak balik,kami pegi la tengok johnny english..memang best..rase cam nak pecah urat perut yang tegang sebab kena beep test..memang best la..nak gak cakap best walaupun korang sume dah tengok awal2 lagi citer tu..kan3

*google*

then,abes citer 2,kami semayang semua,sesi mencari novel plak kat kinokuniya..plan nak beli 1 je..tup2 terbeli dua..hahaha



lepas siap semua,kami sekali lagi melantak..lambat lagi kan nak balik..kali nie kami ke pizza la plak kan..try la sume kalau dh dapat makan free nie..hehehe..



ok fine..dorang semua bawak pasangan masing2..aku terkial sorang2..sobs..

see..kecian tak tengok muke aku nie..hahaha..sila muntah ijau..

sorang2 pun makan banyak gak..dorang minum air revive je,tapi tulip bedal jus oren...hahaha..

sebab semua kenyang lagi,nie la yang tinggal & terpaksa kami bungkus...


dah siap makan,pegi la kami semula ke PWTC..event tu tak abes2 lagi..so,sebab dah penat,kami lepak jela kat situ..sambil bace novel..bf si liya tertido terus kat situ




lastly before balik..i love malaysia..hahaha..tibe2 je..

PERHATIAN

korang jang ingat tulip malas masuk kelas coz saje2 nak g jalan taw..kami dapat pelepasan..seriusly pasal makan sume tu,memang tulip xtaw pape...sampai sane memang terkejut la kan..event tu xdek kaitan kan ngn tulip..sebab tu malas masuk tengok..hehehe..thats all..ampunkan kami xmasuk kelaz..hehehe..^_^

3 orang tengah buat karangan math:

hafidzyoungscientist said... Reply

bagus sorang-sorang. tumpu pada pelajaran dan niat untuk Allah. Firman Allah mengatakan perempuan yang soleh untuk lelaki yang soleh. Tepuk dada tanya selera. Yang pasti, couple disisi Islam memang dilarang. Tapi dah orang semua buat, dah jadi tak ada ape-ape. Yang tak ada couple pulak jadi macam tak betul. dunia akhir zaman.

diana said... Reply

untung tak pi kelas..
perut kenyang...
hehheh

Daya Aziz said... Reply

haha best la lau dapat pelepasan camtu..hati senang, perut kenyang .. hahaha