Thursday, January 20, 2011

CIPLAK CIPLOK

Assalamualaikum...

hari nie kelz saya sangat la penat..kelaz dari kul 8.00am smpai 4.00..direct..sejam je stop waktu tengahari..penat sangat2..then kul 5.30pm, kami,saya & LIYA bergerak ke padang kampus coz nak g men petanque..klu ade rezeki boleh men utk MASUM..cewahh..tinggi angan2..saya baru je pandai men,,nie pun coz si RAI, my coursemate ajak men..dy cakap kelab petanque xdek organisasi lagi..tahun nie plak tahun pertama acara petanque dimasukkan lam masum..masum nie kejohanan sukan antara universiti seluruh malaysia..bangga kot dapat masuk..hahaha..klu ade rezeki saya nak men sangat..nak jugak involve lam kejohanan besar2 cam tu kan..si RAI xpayah cakap r..budak SUKMA kot acara nie..wakil SELANGOR..hebat kan dy..

kami pun men la petang tadi..seronok jugak men benda nie..xpenat sangat pun..yg penat, tangan jela..coz nak baling bola besi tue..game nie bukan kene berlari sangat pun..just baling je..xpyah cakap la..xpenat..kalu oenat pun coz men suke2..xserius..berlari cam kanak2 tu penat la kot..hahaha..

ok..ape kaitan ngn tajuk entry nie..xdek motif langsung..hahahaha..sebenarnye nak tunjuk saya dah ciplak gambo kawan saya nie.tapi bukan ambik gambo dy, crop then tampal muka saya..takkk...tapi style pose gambo dy..style ke??xtaw la nak panggil ape..






ok..nie sampingan je..versi dekat..hahahaha

tengok..same kan...walaupun hakikatnye xsame langsung saya edit..hahaha..yg penting tengok style je..xpayah tengok lawa ke x edit tu ye..ngee~~hahaha..smart kan gambo kami..opppsss!! gambo kawan saya..bukan gambo saya..kan3..tolong r cakap ye..hahaha..sebab tu saya tiru..name dy MIZY..sori ye mizy..ciplak gambo ko..suka..sampai kan cikgu saya pun cilok buat gambo profil pic dy...hahaha.


glamour kejap mizy nie..incik hang leo jangan marah pulak saya letak gambo mizy ye..hehehehe..tu je entry pada hari ini..k..daaa..ja ne~~

2 orang tengah buat karangan math:

mizy ahmada said... Reply

haha...very nice..xtau plk de pic ak...=)...

♛ dja sukhri said... Reply

e eh, mizy!!

wahh, tulip putih ni student ump gak an? ^_^