Saturday, January 22, 2011

SELAMAT ARI TUA !!!

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan NURUL HUDA,
Allah selamatkan kamu...

versi omputeh lak..

epy besday to you,
epy besday to you,
epy besday to HUDA,
epy besday to you...

SELAMAT HARI LAHIR, EPY BESDAY, OMEDETOU TANJOBI,  
NURUL HUDA AB.RAHMAN...


oh huda cyg..sori cilok gambo lam blog ko..hehehe

ari nie 22/1/11 genap la 20 tahun umur kawan saya nie..cik huda..semoga panjang umur,  dimurahkan rezeki, berjaya lam bidang yg diceburi, flying colors in exam, epy owez wif en fareez..nanti kawen jangan lupa ajak aku ye huda..ko xajak,putus kawan..hahaha..

klu korang nak taw kan, kami sekelaz mase form 1..xtaw la kenapa kami nie xsebulu langsung..lam kelaz duk sebelah menyebelah kat tepi pintu belakang skali..tapi kami asyik gaduh je..xtaw la sebab pe..klu bek pun kejap sangat je..xtahan plak tiap kalu gaduh mesti jarakkan meja xnak bagi sentuh..ckit pun xpe janji xsentuh...xleh bla langsung..cam budak2 kan kami..hahaha..form 1 kott..memang xpernah aman la duk sebelah dy..

ditakdirkan mase form 2 kami 1 dorm..mase tu xtaw nak cakap pe..lam kepala duk kata, asal la aku dapat sedorm ngan dy..xsukanye!!! terukkan..hahaha..tapi tu la hakikatnye..tapi lame2 kami 1 dorm, kami jadi serasi..sume nye disebabkan duk buat hiasan dorm..tangan huda nie kreatif..dy koyak kertas nak tampal2 pun cantik..klu saya buat..haram nak cantik...xseni langsung..hahaha..then sampai la saya form 4, saya sedorm ngn huda..

then mase form 5 saya dah x sedorm r ngan huda coz saya kena pindah dorm pengawas..saya la pengawas paling xberkaki lebar langsung..tapi mase exam spm saya tumpang duk dorm huda merangkap bekas dorm saya..malam b4 saya balik lepas dah abis exam, kami iaitu, huda, syuhada, & zana mengabadikan kenangan kami kat skulah tu utk kali terakhir..




huda yang comelll....

nie la antara kenangan saya ngn huda termasuk la ngn syuhada & zana..ape2 pun aku nak mintak maaf banyak2 ngn ko, huda..seriously aku syg ko even mr. fareez ko lagi syg ko kan..hehehe..thanx coz sudi jadi sahabat aku..dari gaduh2 macam budak kecik lam kelaz..Allah Maha Kuasa..DIA xnak hamba dy gaduh2 & DIA satukan kita lam 1 dorm..besar kan kuasa dy..sejak tu kite dah xgaduh..ye kan huda..syukur sangat2..sekali lagi, epy besday HUDA..aku SAYANG ko..


6 orang tengah buat karangan math:

elianesuriane said... Reply

slmt hari jadi... smga pjg umo n dimurahkan rezeki...
smile..!


ps: umo kite tgh sebaya.. ikot bulan ok x ikot tahun.. nak perasan mude neh...

Tulip Putih said... Reply

ye ke..bile 2??kwan sy lahir awal sgt..saya lambt ckit...bulan 7..hahahahaha

bajiku shefi said... Reply

selamat hari jadi kawan cik tulip:)

cik huda said... Reply

firstly, thanks a lot fazliena. terharu beb! ko taw x! hahaha.. lawak bile pikir balik. ko la, suke sgt cri pasal ngn aku. hahaha. btw, rindu ko sgt2. hopeflly pun ko kekal sampai bile2 ngn kori ok? jage dye leklok. syg ko!!! syg ko fazliena~! :D

Tulip Putih said... Reply

cik ika: time kasih bg pihak cik huda..hehehe

Tulip Putih said... Reply

cik huda: welcme..zaman f1 la plg lawak ak rase..hahaha..thanx doakan ak ngn tutt2..hahaha..ko pn jage la fareez ko 2 ye..