Friday, January 28, 2011

SORI NAIK LORI LA BEB

Assalamualaikum, konbanwa & selamat malam sume..

sori sebab lama ckit menyepi kali nie.padahal baru 2 ari kott...hahaha..saya pun jarang blogwalking sebab tersangat amat la busy minggu nie..ok..sesi merosakkan bahasa ibunda lagi..hahaha..wifi pun teramat sangat slow..kalu nak on9 kene tunggu sampai kul 2am ke atas..baru wifi laju xpun kene on9 pagi2 buta lepas subuh..so,xdek keje nak kene tido lewat & pagi pulak kene gi kelaz awal..bukak laptop tapi len sgt2 slow..nk bt entry & blogwalking pn xsyok kan..sori ye menyepi ckit..g nek lori la beb..hahaha

bagi lori nie nak la naek..comey..confem mak cik liya jelez..hahaha

korang nak taw x,saya busy & sgt tension minggu nie..tiap2 malam kuar..isnin malam ade kelaz..ari2 len sume ade discussion..bincang sal asimen yg dah bertimbun la..fasal forum la..haaaa..kalu korang nak taw kan,forum nie la paling menakutkan..bukan forum bm..forum bi..adoi..saya nie dah la terlampau 'terer' bi nie..tiap2 malam g discuss pasal forum nie..petang tadi group saya kene berforum..dapat pulak lecturer yg sgt2 strick..takut..sampai je turn kami tadi,nerves xpayah cakap la..


gaya macam nie je nerves tadi..sampai lupa lirik dah..gilak lu..bedebau punyer pasal..nak pecah je jantung coz darah drift tadi kan..hahahaha..tapi lepas kami abis je terus rase lega ckit coz dah lepas kan..tapi still takut..sebab senior2 cakap lecturer saya nie agak kedekut nak bagi markah..dah la subjek nie xdek final..100% based on carrymark..gila la..tengok ek muka2 kami yg sangat2 lega lepas abis tadi..

salah 1 kumpulan yg ngah forum



iklan kejap ye..heheheh..


 mamat nie tengah on9 fb lepas forum..lega punyer pasal..dy sorang je laki group saya..





 dayah yg duk sebelah saya sgt2 la hebat..siap dapat pujian lecturer..congrates dayah..

nie la text kami yg panjang gilak tapi last2 sume lupa lirik & buat lirik sendiri..hahahaha

jelas terpancar lega kan..hahahaha..tapi nie utk minggu nie je..minggu2 akan datang banyak lagi test..role play,impromtu speech,interview,listening test,writing test..gilak banyak..saya rase nak gila masuk kelaz EC (english communication) nie..argggghhhh!!!!


Astaghfirullahalazim tulip..mengucap2...sabar2..nie la namenye cabaran..kuatkan semangat..gambattene tulipchan..amin..

that's all for today..thanx..

4 orang tengah buat karangan math:

Yaya Zamimi said... Reply

hahahahhahaa.....
skrip la nyah...
org x pggil lirik...
tuh kn utk lagu...

ala xpe..
lme2 da bse da dgn bi t...
silap2 jd bi-klate t kang...
huahuahua...

Tulip Putih said... Reply

hahaha..sje ak nak pgil lirik..stok ckit bunyi dy..hahahaha..

jgn bau budu dah la bi ak nti..hahahha

liyanapurple said... Reply

mgada la ko mak cik...of coz I jealous dgn lori tu... realese gila dapat hbskan forum.. brenti nervous for a week.,. pasne mula g adrenaline mrembes dgn byk nak masok klas EC..huhuhu

Tulip Putih said... Reply

ceh..dak bio dah kuar r fakta2 bio dy..hahhaha..