Friday, March 11, 2011

EPY BESDAY

Assalamualaikum

lama xbuat entry kan..hehehe..buzy la der..kelaz full..ade test lagi..xsempat nk bw ngn folo blogger yang dh folo tulip..jp lagi tulip folo ye..pape pun thanx banyak2..:)

ok..entry kali nie tulip buat khas untuk orang yang tulip sayang..besday my luvly MOM, UMIE..semalam besday dy..10 mac..tapi ari nie baru tulip sempat buat entry khas untuk dy..buzy sangat..mintak maaf banyak2..tapi dh wish r..tu pun lambat coz bateri hp dah kong mase g kampus..kelaz pulak sampai petang..lepas balik kelaz baru wish..sedih kan..tu pun bile tulip tepon, dy cakap, kenapa la anak umie nie xtepon..achik ngan adeq je tadi wish ke umie..sedih rase..mintak maaf banyak2 umie..




selamat hari lahir yang ke 40..wah..umie saya dah masuk 40..tapi still cantik macam orang bru umur awal 30-an..jelez x??pape pun, thanx coz melahirkan & sudi jage oghe dari kecik sampai skang..masak sedap2 untuk kitorang dari kami kecik..thanx jahit baju skulah, baju rayer, baju nak pakai g prep sume la..ape lagi ye..banyak sangat..xterhitung kat cni..pape pun..time kasih banyak2 atas jase umie selama nie jage kami adeq bradeq..xterbalas jase umie tu..k.long sayang umie sangat2 walaupun k.long degil,suke buat umie marah..mintak maaf skmo buat umie marah..KAK LONG SAYANG UMIE...♥♥♥♥


6 orang tengah buat karangan math:

waalllaa! said... Reply

same je muka ngan mak..sejibik..hehe.. happy brithday to ur mom gak..hehe

Tulip Putih said... Reply

hahha..ramai org ckp cam 2..ade yg ckp tulip fotostat muke umie..hahah..nway..thanx ye...:)

hEartlEss said... Reply

epy bday umi. hehehe...

Tulip Putih said... Reply

thanx cik heartless bg pihak umie tulip..:)

annenyss said... Reply

happy belated best day to ur mom..hehe :)

Tulip Putih said... Reply

thanx cik anneyss..:)