Saturday, March 19, 2011

PAGE ANTI QLATE KAT FB!!!!!

Assalamualaikum

ari nie aku nak buat entry panas berapi..dah xdek nak cakap lembut2 coz ade orang dah dajalkan kawan aku..mintak maaf atas penggunaan aku kat cni..

kalau korang nak taw, ade sorang minah kurang asam, sewel kepala otak buat page ANTI KELANTAN kat fb..berapi xkorang kalau ade page lain kat fb camtu..contoh, anti terengganu, anti kedah, anti sabah, anti selangor..korang marah tak?? kalau korang xrase pape xtaw la nak cakap gane..dan yang aku brapi skali bile admin dy yang cam sial tu gune gamba kawan aku & menyamar yang gamba kawan ak tu adalah dy..




sakit ati weh..yang ko nak gune gamba kawan ak pehal..buruk sangat ke muke ko sampai ko nak gune gamba kawan aku..sume orang duk mengata ko..dan disebabkan ko dah guna gamba kawan aku, kawan aku yang jadi mangsa..orang kutuk kawan aku..ade orang siap cakap, harap je pakai tudung, tapi perangai cam ape je..padahal bukan kawan aku yang  buat...yang aku pelik,paham pulak dy budak2 qlate duk maki hamun dy lam 2..padahal bahasa bais pekat kot dak2 nie tulis..aku sendiri pun ade certain2 word yang aku xpaham..kiah boleh paham..hebat giler ko kiah..

nie kawan aku

nie kiah yang sial

lagi 1..makhluk Allah yang name alfonso pun cam bangang gak..sokong kiah..yang xtahan si kiah nie siap kutuk2 lagi sume yang bengang tu..merendahkan pelajaran orang..sume la..ya Allah..sakitnye ati..nak nangis aku bace sume komen kiah nie..tolong r berubah kiah pekasam ati nye lagi busuk dari ikan pekasam..delete page tu..kepada sape2 yang bace entry nie, tolong report page tu..tak kesah la korang orang mane..ganu ke, johor ke, melaka ke, sarawak ke, penang ke, tolong report page cam tu yang boleh pecahkan perpaduan kita..

skali lagi tulip mohon maaf atas kekasaran bahasa tadi..ati dah panas..tak mungkin boleh berlembut lagi..tolong ye..report la orang cam kiah 2..

Assalamualaikum

4 orang tengah buat karangan math:

Cik Ika Toppo said... Reply

aiyooo...xptut btul gna pic org len..pastu buat onar...huhu

hEartlEss said... Reply

mmg biadap la... bg la link. :)

Tulip Putih said... Reply

cik ika: yela..doh la saem tulip..skit rt sguh la..

Tulip Putih said... Reply

cik heartless: http://www.facebook.com/pages/Anti-Kelantan/167176306645835

nie link page 2...tlg report skali ye..