Monday, March 21, 2011

URUS-URUS CEKELAT

Assalamualaikum

pagi semalam adelah pagi yang sepatutnye bangun tido kul 1pm..tapi disebabkan ade hal, kene la bangun awal..semalam tulip & the gang ade buat kursus, kemahiran & pertandingan bola tampar utk kelaz pengurusan kokurikulum..kelaz nie penting utk kami mase kat skulah nanti..dy macam kite rancang & jalankan program sukan mase kat skulah..nak2 kalau kami dah jadi cikgu-cikgi kat skulah nanti..sebab tu tajuk entry urus2 cekelat coz pengurusan koko..ala2 cekelat la tu..sila terima ye..hhhahha

kami as AJK kene la turun awal..program tu start kul 9.so kami kene turun awal lagi sebab nak setting tempat sume..kami buat kat KUO (kolej ungku omar) je..kat blakang kolej kami,KHAR (kolej harun aminurrasyid)..so, yang duk KAB (kolej aminuddin baki) & KZ (kolej za'ba) kene la datang KHAR..jauh..2 kali  kene naik bas baru sampai cni,..

banyak sangat nak tunjuk gamba..syok sangat main tadi...tulip as AJK plak yang over main..yang peserta plak shy-shy cat je..insructor kami plak instruktor bidang terjun..instruktor asal tibe2 plak balik kampung semalam..xcakap awal2..kalut gak kami mula2..nasb bek ade abg kamal yang sudi jd bidang terjun..abg ke??tua setahun..boleh la..hahaha..credit to him..ok..jom layan gamba2 nie ye..

instruktor kami

AJK laki.. dari kiri, mariduan,khuldi,ipin,rafiz...





mariduan..pengadil sessi 1st..nampak tak tulip kat sane..tengah lawan nie..tapi statik je..xgerak langsung..hahhaha

opiey gurl..hebat nie..kami panggil dy opiey girl sebab ade opiey boy jgk...

game penentu tempat 1st ngn 2nd...lawan ngn group kt bawah nie..


ipin..pengadil sessi ke 2..

group yg menang..dorang buat ala2 cheers g2

tulip group nie..group last..hahaha..laki yang pegang hamper nie la opiey boy..

nie group yang menang no.2


game nie cepat giler abis coz ramai yang tak pandai main..nie baru 1st time main..bile serve group lawan xdapat ambik bola..skmo g2..tapi ade je yang terer main..ok r..ade bakat tependam..ape2 pun tahniah kat korang sume coz bagi kejesama..sori coz makanan sampai lambat tadi..game abis awal, tapi balik lambat coz makanan sampai awal..ape2 pun syok dapat kenal ngan korang..terbaik r korang sume..


ok la..sampai cni je termampu..hehe..k..Assalamualaikum..tata..:)

2 orang tengah buat karangan math:

Asma Ahmad said... Reply

beznya main2... :p

Tulip Putih said... Reply

sgt2 best..jom la join skali lein kali..hehehhe