Sunday, April 10, 2011

ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum


Syukur ke hadrat Illahi sebab DIA dh memudahkan urusan tulip malam nie..fyi,malam nie pelajar2 UPSI bg sem 2 kebawah blh buat course registration utk sem depan..macam bese la..banyak sangat masalah..tapi alhamdulillah,tulip dah siap daftar sume..tapi tak cukup lagi..ade lagi 1 subjek yang tak add lagi..sume nie gara2 tak anta surat mohon untuk lebih jam kredit..kami kene add 18 jam kredit je maximum..tak leh lebih..kalau lebih kene buat surat..


hah..ambik kau..tulip bagi korang tengok tulip add subjek ape..hahaha..sem depan ambik jepun 3 lagi..sem nie jepun 2..hehehe..gedik je lebih..ok..yang tulip cakap ade yang tak dapat add tadi yang subjek english communication 2..skang dah ade 17 jam..EC ade 2 jam..kalau add terlebih la sudah..kene buat surat dulu baru boleh add..

skang nie pun dak2 nie duk maki hamun system r..system kami name dy MYSIS @ kakak saya..hehehe..dorang tak dapat add..tulip sem lepas gitu jugak..teruk kene sumpah seranah..haha..mulut puaka betol.ok la..peace ye kawan2..no war wif kakak saya ye...:)

12 orang tengah buat karangan math:

aNiss :):) said... Reply

ALHAMDULILLAH =)

Pakcoh said... Reply

Gudluck next sem.. semoga cemerlang sentiasa dunia akhirat..

SoLy SoLicious said... Reply

waa..
kompem fasih berbahasa jepun ni kan..

Tulip Putih said... Reply

aniss: syukur alhamdulillah kan..

Tulip Putih said... Reply

pak coh:thanx..insyaAllah dimudahkn sume urusan..amin..

Tulip Putih said... Reply

soly salicious:xdek la fasih my dear..ble oral test tergagap jgk..hehehe..blja dr zman skulh..so,rugi je klu xsambung kn..

nabielahuda said... Reply

ehem, ckp jepun siket? haha.
gud luck next sem k kak. :)

Tulip Putih said... Reply

nabielahuda sang wa kirena hito de kawaii desu..ade bran??hahaha..arigatou ne nabielahuda sang..:)

hahaha..gurau je..bkn nk tnjuk pndai pn..ske2..peace..:)

dja_amiensukhri said... Reply

m0shim0shi~~ gud luck for ur next sem.. (=

Tulip Putih said... Reply

hai...arigatou dja san..:)

alongxp said... Reply

gud2...tahniah...
anyway,sy tag kamu kat cni...
http://kakicandid.com/blog/2011/04/13/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie-hishamuddin/

Tulip Putih said... Reply

thanx tag tulip..insyaAllah klu ade mse tulip join..gud lark..:)