Sunday, April 17, 2011

(:..AWAK DAH TUA..:)

Assalamualaikum

Mesti dapat agak kan entry nie pasal ape..hehehe..pandai2..entry nie khas tulip tujukan kat my luvly BFF YUSMARLIYANA a.k.a LIYA..semalam, atau tepat lagi la kan, 16 april 2011..semalam,genap la liya umur 20 tahun..yeay!!..liya dh masuk umur puluhan..tulip belum lagi..hehehehe...nak taw tak,sedey liya coz besday dy ari 1st kami start exam..tak leh la nak prank dy lebih2 kan...hehehe..


ape yang tulip mampu buat just bagi kek kat atas nie je..sadis tak??tulip beli 2 potong kek nie je..mane taknye,nak beli sebijik kek yang besar gedabak kan tak dek orang nak makan pulak..tak abes kan membazir..orang sibuk duk study coz esok exam discrete..tak pela liya..nie je aku mampu buat utk ko..nak beli hadiah kite buzy je minggu nie..nak exam kan..aku sempat buat nie je...just bagi ko kek 2 potong...tiramisu..hehehe..sori sangat2...


comey tak tulip pakai spec tipu2 nie..hahahaha..sila lempang tulip ye..liya,terima la lamaran kek yang xseberapa nie..hehehe..muke tak leh bla betol la..sila cakap aku comey ye liya..hahahaa..

nak taw tak,tulip nak gi bilik dy tu dari tingkat 9 ke tingkat 3,turun lif la kan sambil bawak kek,dah nak sampai tingkat 3 kan,bedebar kalah orang yang nak akad nikah..oppss..tak pernah rase pun cmne..hehe..serius..bedebar giler..cam tak pernah gi je..padahal sebelum nie siap tido lagi bilik dy..sampai umah dy,ketuk pintu intai dulu lam umah..ade la housemate dy kat meja makan..kuar balik..tutup pintu pas2 nyalakan lilin kat luar umah..pas2 masuk..sampai je bilik dy,tulip ketuk pintu bilik,bagi salam..liya pandang ke pintu terus tulip jerit.."liya..epy besday!!!"hahaha..masuk je bilik dy,api lilin terus padam,kipas kuat sangat..xsempat nak buat upacara tiup2 lilin..hahaha..

macam budak kecik je rase..tak leh nak baling2 telur sume coz nak exam..klu tak,siap ko liya aku bawak geng kak limah..hahahaha..tunggu tahun depan lak..oppss!!xsurprise plak..kih3..pape pun,hadiah besday ko semalam bagi aku ialah bile gamba kite lam contest kak nurul tu,masuk top 12..klik SINI taw..tu hadiah utk besday ko..gembira tulip dapat top 12..harap2 gamba kite menang kan liya..hadiah dy best2 kot..

pape pun, tulip nak nyanyi lagi sekali...

♬ •♩ ·.·´¯`·.·♭•♪ 
epy besday to you..
epy besday to you..
epy besday to liya..
epy besday to you..
♬ •♩ ·.·´¯`·.·♭•♪ 


nie la liya yang comey..liya..jangan marah..hehehe

aku harap persahabatan kite kekal sampai akhir hayat...walaupun bile dah abes u nanti..aku sayang ko..pape pun gud lark exam nanti..kite ade paper lagi kan..nanti kite study same2..sayang ko sangat2..

nie hadiah ko..dak doraemon..mesti ko suke kan..hehehe

oppss..terlupe..ade lagi sorang makluk yang same besday ngan si liya nie..si AZRI ARIFFIN a.k.a IPIN..suke berlagak as conan..ape la ko nie pin..matured ckit k lepas nie..ko dh tua..dh 20..aku belum lagi..hahaha..aku nyanyi lagu same utk ko..macam lagu kat ats 2..hehehe

nie ipin pung..sori aku cilok fb ko..hahahaha..nie hadiah ko pin..

perrggghhh..sedap giler pin..ko mintak ngan pak cik google ye..hahahaa

epy besday skali lagi tuk 2 kawan tulip nie..suke kawan ngan korang..liya & ipin..orang len jangan jelez lak..kebetulan..hehehehe..k la..panjang sangat la plak entry nie..hehehe..epy besday,otanjobi omedetoo gozaimasu,selamat hari lahir utk korang..gud lark exam...:)

4 orang tengah buat karangan math:

zeLL said... Reply

kamu dpt top 12 juga cayalah heheh

Tulip Putih said... Reply

hehehe..alhamdulillah..tgok spe photographer la kan..thanx zell..:)

nurayunni said... Reply

wah..best!!

Tulip Putih said... Reply

ape yg best my dear..kek batik ke.heheeh