Sunday, February 6, 2011

Capture The Moment Contest


Sebenarnye dah lame saya nak join contest nie yg dianjurkan oleh CIK NUR IZZATUL SHAZNI tapi asyik xberkesempatan je..hahaha..ari nie saya nekad nak join contest nie jugak walaupun xsemestinye saya akan menang nanti kan..just suka2 join contest nie..so,gamba yang saya peratruhkan adelah gamba kat bawah nie..


gamba nie mase kitorang jamuan kelaz 2F14 kolej matrikulasi pahang 09/10..kami ialah dak2 fizik..hoyehh2..hehehe..kelaz kami merupakan kelaz 1 malaysia coz ade melayu, cina & india..cewahhh..hahaha..mase nie sume ade except SAL selaku camerawomen..dak2 laki plak mase nie g semayang klu xsilap la..kami sume dah semayang awal2..bile nak tunggu dorang datang balik seperti bese akan jadi orang yg sewel ngn kamera..girls yg kami pegang kat depan 2 ialah mybesfrenz, MEK EY..

siyezly miss diz moment..gaduh, baek, perang mulut, buat pertandingan itu ini, menang hampir semua pertandingan adelah usaha kami bersama..tanpa mereka, kelaz 2F14 xkan wujud...really miss n love you guys...

that's all..jangan tido ye bace karangan nie ye cik izza yg buat contest nie..hehehe..

ok..nie syarat2 contest nie..



1) upload SATU SAHAJA gambar anda tak kiralah seorang atau beramai2x.

kalau dengan kawan-kawan lagi digalakkan.CERITA kan serba sedikit tentang gambar tersebut.nak jiwangjiwang pun boleh lah dalam satu entry khas untuk contest ini
~siap cikgu!!~

2) be my follower.senang tak? :)
~siap cikgu!!~

3) tag kepada 3 orang rakan anda & let them know bout this contest.


~siap cikgu!!~


4)letakkan banner contest ni dan linkkan di sidebar blog anda.


~siap cikgu!!~


5)tinggalkan link post anda di entry ini :)


~siap cikgu!!~


6)tarikh tutup penyertaan pada 25 FEB 2011.lamakan??
~lama cikgu!!~

kat cni saya nak tag kawan saya iaitu


gud lark my dear...

2 orang tengah buat karangan math:

bajiku shefi said... Reply

wahh...thanks tag...nti cik ika buat yer:)

gud luckk cik tulip:)

Tulip Putih said... Reply

welcme..gud lark jgk cik ika...