Sunday, February 6, 2011

TETAMU YANG TAK SEBERAPA TETAMU...:)

Assalamualaikum sume..

Entry kali nie nak story pasal kedatangan tetamu terhormat ke umah saya yg xseberapa..ignore te entry title k..hehehe..tetamu itu ialah NUR SYUHADA merangkap kawan mase skulah & matrik...ari ke-3 saya bawak dy berjalan2 kat skulah tepi umah saya, SMKA WATANIAH..saje je bawak dy gi tengok2 skulah tu..skulah tu dah lame..klu xsilap dibina pada 1986..sangat kecik kawasan skulah tu & boleh katakan agak suram la coz skulah lame kan..jangan marah ye dak2 SMKAW..hehehe..

kami ke sana pun nak bergambo..cari port2 yang menarik then klik sane klik sini..klik si camera..hahahaha..seperti bese adeq2 saya akan menyibuk skali..tapi xpe..saya gunakan dorang sebagai photographer xbertauliah kami..hahahahaha..notty sister ye..ok.layan separuh gambo kami ye..nak masukkan sume nanti lambat lak nak loading..hahahaha




feveret pic syuhada..sampaikan kami buat profil pic gmbo nie..hehehe








 skulah kecik & suram tapi hebat coz dah dapt kluster...















syuhada wif my luvly mom 


wif basikal buruk adeq saya 


wif moto buruk abah saya mase dy muda2 dulu

kepada syuhada, sori sangat2 coz xsempat bawak ko g jalan2 sangat..umie ngn abah saya sibok..saya plak xdok lesen nak drive sendiri..nak g KB MALL pun takut2 coz saya ore qlate nie pun xtaw jalan sangat..cian syuhada..sori sayang..nanti len kali datang la lagi umah aku ye..pape pun seronok sangat ko datang umah aku..sebab ko ade, asimen yg besenye xpernah sentuh bila kat umah jadi siap..hahaha..bagus la..lepas nie kene datang lagi..baru asimen kite siap same2..tido kul 4 pagi utk buat asimen..syok kan..hahaha..sayang ko sangat2 syuhada...thanx 4 being my fren till now...luv & miss u very3 much...
  

3 orang tengah buat karangan math:

elianesuriane said... Reply

besh kn klo mlwt skool lame... =)

lame x mlwt tulip putih...!

Tulip Putih said... Reply

tapi tulip xskulah kt c2 pn..hehehe..abah je keje kat c2..

miz nai said... Reply

cemburu y membuak pada tulip..huhu...xajak pn ek..