Wednesday, May 11, 2011

CERITA MEMALUKAN

Assalamualaikum

Tadi kan tulip siang ikan yg umie tulip baru beli..tibe2 teringat mase mula2 blaja siang ikan..nak hancur ikan tu kene siang ngan tulip..cian..patah2 kepala ikan tu..ape la..blajanye dari skulah rendah lagi..bile masuk asrama skulah menengah, balik umah memang x mahir..dah lame tinggal..hehe..nak buat keje2 dapur nie memang fail tahap ape je.masak lagi la..


mase skulah menengah duk asrama je 24 jam..bile balik umah nak masak memang xpandai..sampai kan adik laki tulip lagi pro buat keje2 dapur.dimanakah martabat aku sebagai seorang wanita??owh..sungguh memalukan..

ok..tapi skang kene slow2 belajar masak,buat keje umah sume..dah 20..xlama dah tu nak kawin..hahaha..bukan ape,mau nye laki tulip nie cari orang lain kalau x pandai isi perut dy..kan3?? kene la pandai masak..bagi dy makan sedap2,kenyang2..baru la dy xcari lain kan..ceh2..macam la dah kawen..taw ke umie abah mati aku..gatal nak mati..

cantinye gamba nie..bile la turn tulip ye..=P
pak cek biola..curi gamba kat blog awk..hehe..halalkan ye..

dah la merapu meraban..yg penting kene blaja masak..masak sedap2..nanti mak mertua pun suke jgk..hahaha...rugi kot 4 bulan cuti xblaja masak..kalau dah start balik sem baru,xdek nye mase nak masak2..masak kat kedai je nanti..kan3??

9 orang tengah buat karangan math:

ferra said... Reply

i pon tak reti lagi nak siang ikan wuuuu T_________________T

Hang leo said... Reply

hhahaha..siang ikan pn x reti???failed!!!!..hahahahah
ni rasa org pakar nk ajar ni,,hehehe

Tulip Putih said... Reply

cik ferra: kne blaja awal2..nti nk siang ikan lpas kwin xpndai..xmkan ikan la korg..heheh

Tulip Putih said... Reply

hang leo: eleh2..berlagak la 2..sy dh pndai r..2 kisah lme k..:P

Rozuan Ismail said... Reply

patutlah macam kenal gambar tuh.ambik je.hehe.x pe.kita kan kawan.

nak terjah blog bf awk k..

Rozuan Ismail said... Reply

lahir kt tnah merah ke?huhu.wan lahir kat kota bharu

Tulip Putih said... Reply

thanx wan..ok..dipersilakn terjah..tp tulip skng duk machang..lahir je tnh merah..:)

nida husna said... Reply

hahaha,, kena siang dengan kasih sayang baru tak hancur ikan tuh

Tulip Putih said... Reply

hahaha..btol2..skng dh xhancur r..:)