Thursday, May 5, 2011

IKLAN OH IKLAN

Assalamualaikum

jom tengok video nie dulu..



Tadi tulip tengok la tv kan..padahal ari2 tengok tv kan..hehehe..tengok tv mesti la ade iklan kan.. tengok punyer tengok baru tulip perasan yang ade sesetengah iklan macam iklan enchanter..cam xbetol je eja..ok..abaikan..huhuhu..dekat2 last iklan tu mesti ade lambang menara eiffel..ala yang kat paris tu..

tengok..besar2 lagi name paris dy letak..dah memang name dy macam tu kan..betol x..hehehe.

Perasan x,bile dorang buat macam tu,secara automatiknye kita akan taw yang produk tu dari paris kan..kalau tak,kite xtaw dy dari sane..tapi yang tulip perasan sume produk dari paris je yang buat camtu..yang len,tulip xperasan or mayb tulip terlepas pandang..nak buat macam mane..jarang sangat tengok tv..nasih bek la x jadi katak bawah igloo..hahahaha..

Nampak kan ape yang dorang cube sampaikan lam iklan dorang..dorang memperkenalkan produk dorang sekaligus mem’promote’ negara dorang..bukan letak bendera pun..tapi just letak mercu tanda negara je,sume orang boleh teka produk tu buatan mane kan..

yg nie xpyah cakap la..terang tang tang dari paris..name produk pun loreal paris kan.

Produk buatan kite ade x buat camtu??tulip harap ade..bukan nak lebihkan buatan luar..tapi,ade certain2 benda luar yang kite boleh ambik utk promotekn lagi produk keluaran negara kite..cam kite,kite boleh letak lambang KLCC or KL Tower kat lam iklan..kalau bawak ke luar pun iklan kite,orang taw..ohh..tu barang dari mesia..x ke bangga..hehehe

yg penting tulip suke nie..earing bentuk tulip..hehehehe

Ok..tulip memang sayang mesia nie..serius taw..x tipu..sape xsayang mesia,buang daerah..hahaha..ok la.nie just pendapat tulip je..any komen or suggestion dari korang boleh la komen ye..tapi tulip bukan leh buat pe pn..just nak taw pendapat dari korang...hehe..see u...tatatititututoto...^_^

4 orang tengah buat karangan math:

ferra said... Reply

WAH. TAHU DAH. I PENAH PAKAI LOSEN NYE. WANGI SGT SGT.

Tulip Putih said... Reply

betol..wangi kn..ske gak..tp dh jrg pkai..huhuhu

waalllaa! said... Reply

losyen dia wangi kan??selalu cilok mak punyer..hehe

Tulip Putih said... Reply

yup..sgt wangi..ske2..hehehe