Saturday, May 7, 2011

JAPAN vs KOREA

Assalamualaikum


Tengah dengar hot.fm sambil cuba membuat tutorial tapi x jadi2..last2,tulip pun give up dah..xlarat nak search satu2 html kod tu..huhu..pastu kan..tibe2 lagu korea tulip dengar kat radio..ok..radio pun pasang lagu korea kan..tapi tulip still kata "TAK NAK PADA KOREA"..hahahha..bukan ape..tulip x suke layan citer korea..xtaw kenapa..pernah sekali kawan tulip,SYIKIN sebut pasal SUPER JUNIOR ngan rumate dy..tulip tanya dorang balik,"super junior tu ape??" damn!!! loser giler tulip..hahahaha..orang sume duk cakap pasal bend tu,tulip boleh x taw..loser x loser tulip nie..hahahaha..

siyez gambo nie lawa..orang dy,damn tulip xkenal langsung..hahhah

ok..berbalik pada tajuk entry,korang perasan kan,tanya la dak2 pempuan mane pun,ade x citer korea..sure2 dorang ade walaupun 1 citer je..see?? hampir sume suke korea..tapi tulip x..tulip suke citer jepun je..bukan x dek citer korea..tapi citer AUTUMN IN MY HEART je yg tulip layan...citer tu je tulip xpuas2 tengok..

wong bin sangat la hensem...hahaha..tapi betol je ejaan dy..hahaha

mase dengar lagu korea kat radio tadi tulip perasan,sangat jarang dengar lagu jepun kat radio..kalau ade pun lagu MIRAE je kan..tapi lagu korea bukan main banyak lagi..siyezly tulip jelez..hahaha..pastu kan,bile nak cari citer2 jepun ngan kawan2 teramat sangat la susah..sebab dorang x layan jepun..adeh...adeh..adeh..

so,cuti panjang nie tulip xdek stok baru citer jepun..xbestnye..sebab tulip berpegang pada moto katakan x nak pada citer korea..hahhaha..pernah taw,si MIA nie tanya tulip,"best x lagu nie??" lagu korea la..respon tulip ape?? ntah..xtaw nak cakap..mia balas.."ko memang..bagi lagu jepun baru ko cakap sedap"..hahahha..penangan jepun sangat la kuat..

ambik kau..besar2 tulip letak gamba dy..soklan cepumas tuk korang..ce teka ce teka..sape nie..lam citer ape dy berlakon..??hahahaha..ok..cepat2..sape teka paling cepat dy menang..hadiah dy ialah tulip sayang awk..hehehehe,..lagi 1,sape2 ade citer jepun,bagitaw tulip ek..jom la share ngn tulip..hehehe..hait..ijo des...oyasumi...minasang wa daisuki..^_^

7 orang tengah buat karangan math:

cik ayin said... Reply

tak minat dua,dua...huuuu

FatiN NaJwA said... Reply

saye minat korea..hohohoho...
umm pic bawah yang tulip besokan tu...saye kenal walaupon x layan sangat jepon ni..
ummm die blakon dalam cite hanakimi kan??yang jadi ketua asrama 2..name sebanar xtaw..hehehehe

Tulip Putih said... Reply

@cik ayin
sy xske korea je..hehehe..tp sgt adicted ngn jepun..:)

Tulip Putih said... Reply

@FatiN NaJwA
btol dy berlakon lam hanakimi..tp utk gmba nie bukn citer hanakimi..tp cter len..hehe.cube lg ye..haahah..ketawa jahat,..:)

cik syara! said... Reply

alah, tu senang sangat tu.of course la mizushima hiro.hahaha.

aku pun layan jepun gak.
apa2 pun jepun terbaekk lah.
aku stock cite jepun setambun dlm laptop ni haa.
jgn jeles wokkk. hahaha :P

Tulip Putih said... Reply

@cik syara!
btol//jepun terbek kan..ko jwb ngn btol..syg la ko..hahha..weh..bg la ak stock ko 2..boring dowh minda dh lme x isi ngn citer2 jepun nie..hhahhaha

syikin alias said... Reply

Hiro Mizushima..meichan no shitsuji..lam cter 2 dy belakon sbg shibata rihito...*smngt aq tgk cter ney*..tbe2..