Wednesday, May 11, 2011

MAKHLUK YANG ADA KAT SKULAH

Assalamualaikum

Ari nie x nak merapu meraban panjang2..straight je ke tajuk entry..muahahaha

ok2..skang nie tulip nak share la ckit pasal macam2 spesies manusia yg ade kat skulah..melalui penyelidikan pemerhatian tulip la kan..ecece..tulip perasan golongan yg tulip list kat bawah nanti konpem r ade kat hampir sume skulah..xkire la SMK ke, SBP ke, MRSM ke, SMKA ke,SMTV ke..SMA tulip xtaw..hehehe..tapi nie kebanyakan dak2 asrama la tulip bagitaw..sebab tulip duk asrama..=)


    golongan kapel..hah..yg nie xpayah tipu la skulah korang xdek..kadang2 tu bersepah-sepah budak kapel.

    yunk2..nanti abang nak bawak ayang ke bulan..bukti abang syg ayang..hahaha..geli dowh..(ayang = ayam versi ganu)..muahahahaha

      • golongan yg suke buat masalah disiplin..jangan cakap dak skulah korang bek sangat sampai xdok sorang pun yg xpernah langgar disiplin..bawak hp ke skulah..ponteng kelaz or skulah..tipu sume tu..durjana taw tipu2 nie..hahahaha..tulip pun pernah pe bawak hp gi skulah..mati la kalau cikgu2 aku bace..errkk!!!
      • golongan yg alim..yg nie pun jangan tipu xdek..kalau x sape yg nak jadi ketua surau korang..ketua ape lagi ek..ala..yg penting benda2 yg melibatkan agama..
      • golongan yg sangat3 skema..hahaha..skema sangat..sampai sume benda nak report kat cikgu..jangan marah ye..^_^
      • golongan yg suke pura2 sakit..hahaha..nie la golongan yg malas masuk kelaz..konon sakit la..kalau duk asrama kan nampak sangat tipu..so bek g duk bilik sakit..terlepas..hahaha..pastu suke je nak g klinik..sebab boleh ponteng kelas..hahaha
      • golongan yg sangat baek ati teman kan jage kawan yg sakit kat bilik sakit..another way to skip class..wah.ak skipping..yeay2..!!!! lagi 1 kan,dy yg jage orang sakit plak yg melampau-lampau tido..xleh bla..hehehe
      • golongan yg bermulut bising tiap mase nak bercakap..dy stop bile semayang,tido..tu je..hahaha..ok..tipu..maksudnye dy sangat suke bercakap..& golongan nie sangat la peramah..xmalu utk bagi pendapat di depan orang ramai..ok.. ayat skema
      • golongan yg sangat malu-malu kucing..eh bukan..pemalu..kalau suh bercakap kat depan sumpah sangat2 susah..boleh jugak dikatakan golongan nie manusia yg kurang keyakinan dalam diri..tulip dalam golongan nie k..shy-shy cat..hahahaha

      hahaha..dah la..merapu je..jangan terase ye korang2 kalau ade terkena..sebab ape yg tulip tulis nie pun banyak yg tulip sendiri buat..ingat tulip baik sangat ke..taw la muke nie suci giler kan..hahaha..sila muntah ye..ok..skang turn korang lak bagitaw tulip makhluk2 yg ade kat skulah korang & tulip xtulis kat cni..saje je xnak tulis..nak bagi can kat korang plak..hahaha..ok..renung-renungkan & selamat beramal..^_^

      4 orang tengah buat karangan math:

      qilanisa said... Reply

      haha,,lebih kurang jugak laa dengan skolah saye.nak2 yg golongan skema tu,,dan golongan terlampau baik teman kat bilik sakit,,hehe..kapel takde sebab skolah sy semua ppuan.adek angkat,kakak angkat ade,,paling popular kt skolah dulu,,hehe

      Tulip Putih said... Reply

      hahahaha...ye ke..skulah pmpn sje or laki sje memg xkn ade la kn..klu ade 2 no komen la kan..hahahha

      cik aisha said... Reply

      hehee....cik aisha pun shy2 cat masa skoll dulu2..:)

      Tulip Putih said... Reply

      heheh..ade tempt bgus..tp ade tempt xbgus kn mul2 g2..kite yg rugi..:)