Monday, May 9, 2011

HARI-HARI SEBELUM PAPER LAST

Assalamualaikum

Kali nie tulip nak share la ckit2 benda yang bese tulip buat bile ari2 sebelum paper last...walaupun dah lama abes exam,tapi memandangkan skang nie ramai kawan2 tengah tunggu utk jawab last paper,so maybe ade la kot yang orang cakap,"KITA SERUPA"..nyanyi ckit ye.hahhaha

  • bile dah tinggal 1 paper je lagi,automatik akan rase malasnye nak study..kalau study pu main scan je..just bace..nak hafal tu memang jauh panggan dari api..hahaha..dah kire rajin la 2..sem lepas lagi la xstudy..hehe..memang agak hancur la paper last tu.. 
  • sibuk duk kemas barang coz malam paper last tu dah nak balik kampung r..sure2 la kan..nanti kan xsempat siap plak kemas..sebab tu la study main scan je..hehe 
  • paper last ari tu memang syok r..g study bilik kawan bawak laptop nie je..bace nota lam laptop..hebat x??hahaha..mase kelaz xdek nota..dapat nota lepas dah abes sume kuliah..mane nak print..dah tu nak study malas dah la nak print lagi sebab rase pembaziran berlaku..hahaha..kedekt giler.. 
  • mula la banyak idea nak buat entry..pastu mari rase nak buat header baru la..nak edit situ..edit sini..time lain xnak la plak idea tu datang..Astaghfirullahal'azim..cobaan..heheh 
  • sibuk nak pegi cari citer2 korea la..jepun la..sume citer la.dah nak balik kan..nanti xsempat nak ambik plak..betol x korang..tulip xbuat nie sebab susah giler nak jumpa kawan2 yang ade stock citer jepun..hehehe  
  • mule la sibuk nak g ambik gamba sane ambik gamba sini..kalah orang yang dah final year..hahaha...

Dah la...merapu je lebih..jangan jadi cam tulip..rosak mase depan..hahaha..ingat la orang tersayang..mak ayak ok..bukan pakwe or makwe korang..hahaha..peace..^_^


p/s : nie entry ke 100 tulip..baru 100 kan..=)

8 orang tengah buat karangan math:

z u L said... Reply

last paper ni orang dah xstrugle dah...pk nak balik je :p

Tulip Putih said... Reply

hahaha..btol 2..sbb 2 la jd bnd kat atas..:)

Si Nuansa Eyqin said... Reply

hahaha. sama ngan saya. last paper spm, mmg malas nak baca. tu yg keputusan hampeh gila. tahu nak enjoy je lepas habis exam. :))

Tulip Putih said... Reply

hahaha..sme la..mse tulip dlu EST last skali..cam hampeh jela..xstdy..hahahha

Siti NuruL Ain said... Reply

hye si comel tulip..(^___^)

yes.. betol tu betol.. tak dapat dinafikan.. memang begitu lah godaan dia...memang syaiton nirrojim betol kan... time nak study tula terasa nak sgt buat kerja lain..


hehe...btw thanks singgah blog saya.. datang follow you back..(T___T)

Tulip Putih said... Reply

hahaha..bese la 2..lumrah idup kan..cume kite je pndai ke ngn x nk kwal..
welcm & thanx also..:)

farah said... Reply

esok last paper then graduate insyaAllah! hahaha. lagi la.., tak kemas barang pun lagi *mentang2 rumah dekat dgn U* xD

pape pun sedih sbb nak tinggalkan zaman U dah :(

Tulip Putih said... Reply

alhamdulillah..tahniah cik farah..gud lark 4 last paper..stiap pertemuan ade perpisahan kn..redha jela kn..:)